Miniserie Fortnite vår 2024 - påmeldingen er åpen!

21.02.24

Vi er så heldige at E-sport Alliansen og Innlandet E-Sport støtter turneringen finansielt, og vi får med oss Glåmdalen E-sport  i turneringsadministrasjonen.  Takk, takk!


Vi har lagt opp til to serier:

  1. (Miniserie Fortnite Up and Coming (UC) - konkurranse) de beste på breddenivå; dette er de beste og ofte de eldste som spiller i en breddeklubb (U19). De spiller i dag mye ranked og har deltat en noen i turneringer i regi av Epic eller andre. Turnerinsformat er planlagt Duo no ranked 
  2. [Miniserie Fortnite Bredde) de yngste og litt trente; dette er en ren breddeturnering. Typisk spiller her er en som ikke spiller så mye ranked, men synes det er gøy med Battle Royal sammen med venner/lagkompiser. De fleste her er 13 eller yngre. Turneringsformat er planlagt som Battle Royal Squad - (man må ikke være fire).


Vi har satt av følgende datoer:

  1. Serierunde tirsdag 5. mars - denne teller ikke i serien (alle kan melde seg på de kommende kampdager)
  2. Serierunde tirsdag 19. mars  (OBS! Påmelding åpen frem til mandag 18. mars. klokken 12:00)
  3. Serierunde tirsdag 9. april
  4. Serierunde tirsdag 23. april


Kampstart Bredde: ca. 17:30 og kamp 2 18:00 (utgansgpunktet to matcher per serierunde)

Kampstart Up and Coming: ca. 19:00 og  kamp 2 19:30 (utgangspunktet to matcher per serierunde)


Vi kommer ikke til å gå så mye over tiden denne sesongen - derfor viktig at alle setter seg inn i dette med custome match. For at flest mulig skal ha muligheten å ha prøvd dette så legger vi kampdag en som en test dag + ser litt på nivå. Noen spillere kan bli flyttet opp til Up and Coming hvis vi mener de holder et høyt nivå. Pro-spillere eller spillere som spiller mange turneringer på høyt nivå ber vi finne andre turneringer. 


Regler: du får tilgang på disse når vi legger deg til som lagleder på Discord. Vi vil allikevel påpeke at man tenker FairPlay! I testrunden opplevde vi at to eller flere lag samarbeidet/ikke gikk i fight + mistanke om at noen benyttet aimbot (hjelpeprogram for å påføre skade på motspillere/skyte igjennom vegger..). Vi ber lagledere påpeke dette for spillerne sine, og man kan ikke samarbeide selv om man er fra samme klubb.


Plattform: kommunikasjon skjer på Discord (se under)


Antall lag: (UC: 48 - 98 spillere) - (Bredde: 24 - 96 spillere) - kan hende vi gjør noen endringer hvis interesse er veldig stor. 


Kun lag som er tilknyttet lag eller forening kan delta (idrettsklubb eller lignende) Alle lag må ha en voksen lagleder. Alle lag må registrere alle spillerne sine + nick som benyttes i spillet. Alle lag må spille med synlig nick. Helst med klubb tilhørighet i navnet - f.eks.; res-sleepy (res=Raufoss E-sport). Vi vil lage en registrering på rapporteringsskjema til neste runde. 


Påmelding til turnering på linkene under (alle som har meldt seg på per 28.04.23 klokken 11:00 har plass):


Innlandet E-sport har opprettet egen server på Discord. Turneringskommunikasjon vil skje der - fin om lagledere legger til denne + sier at de skal være med på turneringen; trykk her!


Turneringsleder: Øystein Tommelstad; oystein.tommelstad@raufossesport.no